Raadslid Alex van der Kleij sluit zich aan bij Liberaal Hoorn

Gepubliceerd op 20 december 2021 om 18:00

Gemeenteraadslid Alex van der Kleij sluit zich aan bij de nieuwe rechts-liberale partij ‘Liberaal Hoorn’. Samen met fractievoorzitter Chris de Meij vertegenwoordigen ze het rechts-liberale geluid in de Hoornse politiek.

 

Alex van der Kleij, tot voor kort nog de rechts-liberale stem binnen de CDA-fractie, gaat de komende verkiezingen in als kandidaat voor Liberaal Hoorn. Van der Kleij: “Aangezien ik nog niet klaar ben heb ik besloten me aan te sluiten bij Liberaal Hoorn. Onze standpunten liggen zo dicht bij elkaar, dat aansluiten de enige logische optie is.”

Van der Kleij kijkt met veel plezier terug op de afgelopen 4 jaar, waarin hij zich voor het CDA heeft ingezet maar hij mist de (voortzetting van) lokale aansluiting. Ik merk dat een grote groep inwoners zich niet gehoord voelt. Met de komst van Liberaal Hoorn en de ambitie van deze partij deze verbinding juist te wel maken met een heldere en fatsoenlijke rechts-liberale boodschap spreken mij enorm aan.

 

Van der Kleij sluit zich per direct aan bij de fractie van Liberaal Hoorn. Fractievoorzitter Chris de Meij zegt blij te zijn met zijn komst: “Alex is een zeer ervaren raadslid met een visie op de toekomst van Hoorn die naadloos aansluit bij de ideeën van Liberaal Hoorn.” De Meij verwacht dat nog veel mensen uit alle lagen van de Hoornse samenleving zullen volgen en zich gaan aansluiten bij deze liberale beweging.