Bewoners in Hoorn krijgen eindelijk gehoor na klachten over schimmel en vocht in woning!

Gepubliceerd op 18 mei 2023 om 11:27

Het is gelukt.... de huurders van Intermaris die in hun woning te maken hebben met schimmel worden eindelijk geholpen. Afgelopen dinsdag is door onze fractie een motie ingediend die uiteindelijk door de Gemeenteraad van Hoorn is aangenomen. Wilde motie Liberaal Hoorn schimmelwoningen Intermaris.pdf

Ook het gesprek wat wij hebben gehad met de directeur van Intermaris geeft ons het vertrouwen dat de klachten serieus opgepakt gaan worden. 

Wij constateren dat huurders zich soms schamen of niet durven te melden dat ze last hebben van schimmel in hun woning. Toch roepen wij alle huurders op die schimmelvorming heeft in hun woning dit nu echt te melden. Klachten en geschillen - Intermaris

In de motie is ook de afspraak gemaakt dat wij te horen krijgen wat er met de klachten is of wordt gedaan. Mocht u voor de zomervakantie nog geen reactie hebben ontvangen laat het ons dan weten via info@liberaalhoorn.nl.

Wij willen alle bewoners die ons een mail hebben gezonden inclusief foto's ontzettend bedanken. Het is tijd voor verandering en door uw reacties hebben we mede dit resultaat kunnen bereiken. 

Liberaal Hoorn is er voor U en zal zich ook altijd blijven inzetten voor de belangen van onze inwoners.

 

Bewoners in Hoorn krijgen gehoor na klachten over schimmel en vocht in woning | Al het nieuws uit Hoorn (rodi.nl)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.