Liberaal Hoorn doet mee aan de verkiezingen

Gepubliceerd op 29 december 2021 om 10:00

Liberaal Hoorn is de enige nieuwe partij die meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Deze nieuwe lokale partij wil bij de gemeenteraadsverkiezingen het vertrouwen in de politiek herstellen met een helder rechts-liberaal geluid.

 

De meeste mensen hebben geen enkel vertrouwen meer in de politiek. De oorzaken zijn duidelijk. Om enkele voorbeelden te noemen, de toeslagen affaire, het falend immigratie- en asielbeleid, jarenlange wachtlijsten voor een huurwoning, terwijl statushouders zonder wachten een woning toegewezen krijgen en een peperduur klimaatbeleid.

 

Liberaal Hoorn wil aan de slag met de echte problemen voor onze inwoners. Fractievoorzitter Chris de Meij: “Het huidige links georiënteerde college heeft niet de moed gehad de keuzes te maken die echt nodig zijn voor onze bewoners en ondernemers.”

 

Liberaal Hoorn wil als jonge partij op een realistische manier een  heldere rechts-liberale koers voor Hoorn. Daarvoor zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers en kandidaat gemeenteraadsleden.